Termeni de referință pentru selectarea unei companii/organizații/grup de experți/te care va presta servicii pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare organizațională pentru 13 OSC-uri beneficiare ale Programului de Granturi Locale

1. Context 

Asociația Obștească Centrul ”CONTACT-Cahul”, implementează proiectul “Suport în Abilitarea cetățenilor din Regiunea de Dezvoltare Sud” ca parte a proiectului național „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” finanțat de Uniunea Europeană și implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

2. Scopul proiectului este abilitarea cetățenilor din Regiunea de Dezvoltare Sud, prin formarea și consolidarea capacităților societății civile pentru o participare mai activă în procesele decizionale, contribuind la responsabilizarea autorităților publice și diminuarea corupției. Proiectul se implementează în 8 raioane: Cahul, Cantemir, Leova, Cimișlia, Taraclia, Căușeni, Ștefan Vodă și Basarabeasca. 

3. Obiectivul concursului este selectarea unei companii/organizații/grup de experți/te care va presta servicii pentru facilitarea procesului de elaborarea a Strategiilor de dezvoltare organizațională pentru 13 OSC-uri beneficiare a Programului de Granturi Locale. 

4. Termenul limită de prezentare a ofertei: 20 august 2021, ora 17:00

Informații suplimentare privind acest concurs pot fi solicitate:

  • în scris la adresa electronică contact_cahul@yahoo.com
  • prin apel telefonic la numerele: 0(299) 84842, 061082534
  • direct la oficiul AO Centrul „CONTACT-Cahul”: str. C. Negruzzi 46, etaj II, 

MD-3906, mun. Cahul.

Termenii de Referință îi găsiți la următorul link: https://drive.google.com/file/d/1bPyQ21PjzqQBy1_KU6K_0ywYQ6b3b6mr/view?usp=sharing

Persoane de contact:

Lupan Cristina, coordonatoare de proiect, AO Centrul „CONTACT-Cahul”
Cucereanu Mihail, director executiv, AO Centrul „CONTACT-Cahul”