Noutăți

Apel de propuneri pentru...

Invităm organizațiile societății civile să prezinte propuneri care vizează consolidarea capacității lor de implementare a Acordului de asociere, inclusiv la nivel local.

Mai mult

"Storytelling pentru soci...

Având atât de mult "zgomot" în mediul public, este dificil pentru activiștii civici să își facă auzite poveștile. Dar ajutorul este la îndemână!

Mai mult

EU4Youth: Grădina școlară...

Pentru a favoriza angajabilitatea și participarea activă a tinerilor rezidenți în zonele rurale defavorizate (inclusiv cea de la Cernobâl)

Mai mult

Resurse

VREI SĂ ADOPȚI UN PRIETEN? partea II-a

Această publicație a fost elaborată în cadrul proiectului ”Ajută prietenii noștri mai mici”.

VREI SĂ ADOPȚI UN PRIETEN?

Această publicație a fost elaborată în cadrul proiectului ”Ajută prietenii noștri mai mici”.

Cooperarea cetățeni-APL

Caricatură realizată de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic

Oportunități

Proiectul „Abilitarea cet...

La eveniment au participat reprezentanți ai Delegației UE în Republica Moldova, ai ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, reprezentanți ai GIZ și ai organizațiilor societății civile partenere de implementare ale proiectului.

De ce instituțiile de înv...

Subiectul a fost abordat recent, la o masa rotundă cu tematica Utilizarea banilor economisiți de instituțiile educaționale în urma realizării măsurilor de eficiență energetică.

Atelier național privind...

Participanții au prezentat o listă de constatări, lecții învățate și recomandări practice pentru a încuraja schimbări pozitive pe termen mediu și lung în sector.