Ghid practic pentru stabilirea salariilor în proiect

Vă pregătiți să aplicați pentru un grant și vă doriți ca munca echipei de proiect să fie remunerată corect și echitabil?

Uniunea Europeană vine în sprijinul organizațiilor societății civile care tind să-și organizeze eficient raporturile de muncă, inclusiv să stabilească salariile pentru angajații în cadrul proiectelor, prin oferirea unul ghid practic în acest domeniu.

Ghidul practic pentru organizațiile necomerciale "Remunerarea muncii angajaților în cadrul proiectelor" informează despre situațiile specifice pentru stabilirea salariilor în cadrul organizațiilor necomerciale, inclusiv pentru personalul angajat în proiecte; modul de elaborarea a grilelor de salarizare; tipurile de contracte care se aplică pentru raporturile de muncă în cadrul proiectelor; evidența timpului de muncă și întocmirea tabelelor de pontaj.

Ghidul practic a fost elaborat în cadrul proiectului „Asistență Tehnică pentru susținerea dezvoltării Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană.

Descărcați    Ghidul practic   și    Anexele.

Informați-vă despre condițiile de participare la Programul de granturi locale și aplicați pentru grant. Mult succes!