Masă rotundă de încheiere a proiectului „Implicarea - cheia schimbării”

Luni, 21.06.2021, în incinta Centrului de Cultură și Agrement din s. Sărata Veche, s-a desfășurat masa rotundă de încheiere a proiectului „Implicarea - cheia schimbării", în cadrul căreia au fost prezentate rezultatele obținute în cadrul proiectului.

Datorită implimentării acestui proiect a crescut gradul de conștientizare a cetățenilor cu privire la:

importanța implicării și colaborării cu APL în luarea deciziilor,

elaborarea politicilor cu privire la managementul deșeurilor vegetale, cât și

asigurarea unui serviciu de gestionare a acestor deșeuri.

Mulțumim cetățenilor din comună, agenților economici, reprezentanților APL, tinerei generații și, desigur, persoanelor în etate, care împreună cu APL au contribuit la realizarea scopului propus.

Sincere mulțumiri le aducem finanțatorului și partenerilor care ne-au susținut și am reușit să promovăm ideia de a păstra mediul înconjurător curat și sănătos. 

AOViitorul este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul„IMPLICAREA- cheia SCHIMBĂRII” în comuna Sărata Veche, r-nul Fălești

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.