EcoFM: „Planeta Copiilor” – un nou produs media pentru cei mici

Postul de radio EcoFM lansează un nou produs media destinat copiilor de vârstă preșcolară – povești eco. Cu genericul „Planeta Copiilor”, poveștile vor fi difuzate pe frecvențele radio dar și pe un canal de podcasat  special creat. Istorioarele pun în evidență problema protecției mediului înconjurător ținând cont de particularitățile de vârstă a micilor ascultători. Poveștile eco reprezintă un produs al proiectului „Educație și conștientizare pentru comunități active”, finanțat de UE.

Reprezentanții postului de radio afirmă că ciclurile de povești eco, vor fi distribuite sistematic grădinițelor din republică, pentru a trezi copiilor respectul și dragostea  pentru natură, necesitatea protecției mediului ambiant. Primul ciclu de povești eco, este format din 15 istorioare audio, îngrijite cu acuratețe de autoarea Mariana Lucinschii.

Potrivit autoarei, ideea de a scrie despre problemele de mediu pe înțelesul celor mici, a venit odată cu frecventarea cursurilor de instruire din cadrul proiectului: „VOCEA TINERILOR -element durabil pentru un viitor verdeʺ din programul  „Abilitarea Cetățenilor în Republica Moldova” realizat de echipa EcoFM.

Poveștile AICI