AO CRT Floresti - Conferința de încheiere a proiectului

Iată că au trecut 6 luni de implementare a unui proiect de suflet pentru AO ,,Consiliul Raional al Tinerilor din Florești”.
Am fost bucuroși alături de 8 instituții de învățământ din raionul Florești să celebrăm finalul proiectului ,,Hai Florești, spre o generație prosperă - Generația ECO”
Mulțumim mult tututor directorilor, coordonatorilor de proiect, elevilor pentru implicare și devotament. Într-adevăr ne-am atins scopul educând un comportament eco-responsabil al tinerilor și elevilor din 8 localități ale raionului Florești prin transmiterea valorilor europene fundamentale de solidaritate, coeziune socială, generozitate, etc. pentru asigurarea conservării, protecţiei şi îmbunătăţirii durabile a mediului la nivelul raionului Floreşti, R. Moldova.
Un mulțumesc aparte îl direcționăm către doamna Diana Pantaz, șef DGE și doamna Ina Litra, șef DCTS
La fel un Grand merci Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova pentru suportul acordat în organizarea evenimentului !
SCHIMBĂRILE FRUMOASE SE FAC DOAR ÎMPREUNĂ!
Mulțumim tuturor pentru aportul adus întru implementarea acestui proiect !
 
AO ,,Consiliul Raional al Tinerilor din Florești" este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ,,Hai Floreşti spre o Generație prosperă - Generația ECO" în 8 instituții de învățământ din raionul Floreşti!
Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
Parteneriil proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.