3 iunie 2021. Eveniment Național „Managementul deșeurilor solide în Republica Moldova: provocări și soluții ale societății civile”

Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei GIZ, în cadrul proiectului ”Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”, organizează evenimentul național „Managementul deșeurilor solide în Republica Moldova: provocări și soluții ale societății civile”. 

Această activitate finalizează o serie de evenimente regionale și își propune să devină o platformă de dialog a actorilor-cheie, pentru împărtășirea experiențelor și a lecțiilor învățate în procesul de implicare a cetățenilor în proiectele de gestionare a serviciilor publice la nivel local. Vă propunem agenda evenimentului.

Evenimentul va avea loc online, pe platforma Zoom, facilitat de Asociația Presei Independente API, pe data de 3 iunie 2021, începând cu ora 10:30.

Pentru a primi link-ul de participare la eveniment, vă rugăm să completați formularul de înregistrare disponibil aici.

Proiectul ”Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei GIZ.