În regiunea Sud vor fi organizate două instruiri la tema managementului proiectelor

Centrul CONTACT-Cahul a lansat înscrierea pentru particparea la seminarul de instruire cu tema ”Managementul proiectelor. Monitorizare, Evaluare, Raportare”. Seminarul este destinat reprezentanților Organizațiilor Societății Civile interesați de îmbunătățirea competențelor în scrierea de proiecte și aplicarea la Programul de granturi locale. Seminarele se vor desfășura după cum urmează:

În perioada 18-19 decembrie 2019 (miercuri și joi) – seminar de instruire organizat la Căușeni pentru reprezentanții OSC-urilor din raioanele Căușeni, Ștefan Vodă, Cimișlia și Basarabeasca;

În perioada 20-21 decembrie 2019 (vineri și sâmbătă) - seminar de instruire organizat la Cahul pentru reprezentanții OSC-urilor din raioanele Cahul, Cantemir, Leova și Taraclia.

Înregistrarea solicitării de participare la instruire se face prin email expediat la adresa Centrului CONTACT-Cahul – contact_cahul@yahoo.com cu mențiunea ”Seminar de instruire în managementul de proiecte” sau la numerele de telefon enunțate mai jos. La instruire poate participa o singură persoană din OSC. Numărul de locuri disponibile pentru participare este limitat, de aceea principiul de înscriere este ”primul venit, primul servit”. Agenda seminarului va fi transmisă ulterior persoanelor înregistrate.

Evenimentele instructive vor fi organizate în cadrul proiectului ”Suport în Abilitarea cetățenilor din RDS”, parte a proiectului național  „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Pentru detalii formați: 0299 84842 sau 0299 84843. Lupan Cristina, coordonatoare proiect.