Eveniment: Prezentarea bunelor practici de implicare a cetățenilor în gestionarea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare

Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei GIZ, în cadrul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”, organizează evenimentul național „Bune practici ale societății civile de implicare a cetățenilor în gestionarea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare”.
Scopul evenimentului este de a disemina experiențele și bunele practici ale societății civile privind implicarea cetățenilor pentru sporirea nivelului de conștientizare privind necesitatea serviciului public de AAC, procesele de creștere a calității serviciului prestat, precum și monitorizarea lucrărilor de infrastructură a serviciilor publice de AAC la nivel local.
Acest eveniment își propune să devină o platformă de dialog a actorilor-cheie, pentru împărtășirea lecțiilor învățate în procesul de implicare a cetățenilor în proiectele de gestionare a serviciilor publice la nivel local. Vă propunem agenda evenimentului, care poate fi accesată aici - https://tinyurl.com/hjz5n3az.
Evenimentul va avea loc online, pe platforma Zoom, facilitat de expertii Diana Nastas și Sergiu Rusu, pe data de 14 iulie 2021, începând cu ora 10:00.
Pentru a primi link-ul de participare la eveniment, vă rugăm să completați formularul de înregistrare disponibil aici - https://tinyurl.com/4aa7n9zw.

Proiectul „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei GIZ, în coordonare cu proiectul GIZ „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”.