CENTRUL CONTACT-CAHUL MARCHEAZĂ ZIUA EUROPEI PRINTR-O EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE

La data de 9 mai, Centrul CONTACT-Cahul a inaugurat expoziția de fotografie ”Uniunea Europeană susține societatea civilă prin Programul de Granturi Locale (PGL)”.

În cadrul vernisajului au fost expuse fotografii care reflectă activități de abilitare a cetățenilor din Regiunea de Sud în domeniile de referință: aprovizionare cu apă și canalizare; eficiență energetică; managementul deșeurilor solide; schimbări climatice și de mediu.

Fotografiile au fost realizate în cadrul activităților celor 19 OSC-uri beneficiare ale PGL, ca parte a proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partener al proiectului în regiunea de dezvoltare Sud este CRAION CONTACT-Cahul, care implementează proiectul „Suport în abilitarea cetățenilor din Regiunea de Dezvoltare Sud” în raioanele Cahul, Cantemir, Căușeni, Cimișlia, Basarabeasca, Leova, Ștefan Vodă și Taraclia în perioada octombrie 2019 - septembrie 2021.

Vă propunem spre vizionare Expoziția de fotografie ”Uniunea Europeană susține societatea civilă prin Programul de Granturi Locale”